ONZE DIENSTVERLENING

AFBOUW
van-beek-afbouw-de-aannemer-van-breda-voor-afbouw-werkzaamheden-jpeg-350×232-
Zoekt u een aannemer met meer dan 15 jaar ervaring, die afbouwwerkzaamheden voor u uit handen kunt nemen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!
MONTAGE
van-beek-afbouw-en-montage-montage-jpg-350×232-
van Beek Afbouw en Montage heeft de afgelopen jaren vele soorten montage werkzaamheden met success verricht. Denk aan bijvoorbeeld het plaatsen van wastafels, toiletten, douches, interieuwerken enzovoort.
RENOVATIE
van-beek-de-aannemer-van-breda-en-omstreken-voor-renovatie-werkzaamheden-jpeg-350×232-
Wilt u uw huis laten renoveren? van Beek Afbouw en Montage is dan bij uitstek de specialist voor dit soort werkzaamheden. Vertelt u ons wat u wilt en wij renoveren tot de laatste detail perfect is.
BADKAMERS
stucwerk-stucadoor-in-breda-jpg-350×232-
Door de jaren heen hebben wij een flink aantal badkamers mogen realiseren. Van functionele tot zeer luxe badkamers! Meer over badkamers? contact ons dan?
STUCWERK
van-beek-afbouw-en-montage-badkamers-jpg-350×232-
Binnenmuren,buitenmuren, plafonds, van Beek Afbouw strijkt uw muren glad tot in detail. Met onze jarenlange ervaring is elke muur een uitdaging voor ons!
KOZIJNEN EN TEGELS
van-beek-plaatst-kunststof-kozijnen-en-tegels-voor-in-uw-woning-aannemer-van-breda-en-omstreken-jpeg-350×232-
van Beek Afbouw en Montage importeert zelf kozijnen, keramische tegels, natuursteen en montage benodigdheden die hier bij nodig zijn. Op deze manier kunnen wij tegen scherpe prijzen deze voor u leveren en monteren.